Als kers op de taart zongen alle vrijwilligers uit volle borst een door Agnes ter Haar geschreven lied met een ode aan de Zonnebloem. Foto: PR.
Als kers op de taart zongen alle vrijwilligers uit volle borst een door Agnes ter Haar geschreven lied met een ode aan de Zonnebloem. Foto: PR.

Vijftien jaar picknick Zonnebloem Ruurlo

Maatschappij

RUURLO – De Zonnebloem Ruurlo hield zaterdag 24 juli voor de vijftiende keer haar jaarlijkse picknick aan de Ruiterbosweg op het erf bij de familie Megelink. De betekenis van de picknick, een maaltijd in de vrije natuur, werd geheel waar gemaakt.

De activiteitencommissie had voor alles gezorgd, van koffie met zelfgebakken koek en cake tot en met de speciaal door De Tapperij gebakken gehaktballen met toebehoren en natuurlijk heerlijk koele versnaperingen aan het eind. De muzikale omlijsting werd verzorgd door Jaap Geerlings op zijn accordeon met vrolijke liedjes van weleer. De gasten van de Zonnebloem genoten met volle teugen van al het lekkers en de muziek. Natuurlijk is elkaar ontmoeten ook altijd weer een plezierig moment bij de activiteiten van de Zonnebloem Ruurlo. Als kers op de taart zongen alle vrijwilligers uit volle borst een door Agnes ter Haar geschreven lied met een ode aan de Zonnebloem. Al met al was het weer een echte special in de zonnige en vrije natuur. Deze activiteit was de afsluiting voor Ruurlo van het eerste half jaar; in augustus start men weer met een rolstoelwandeling door de Ruurlose dreven. Het begin van een vol programma van vele uitjes en bijeenkomsten met voor ieder wat wils. Er kan zoveel meer dan je denkt voor alle inwoners met een beperking. Raakt men ook enthousiast om een bijdrage te leveren aan het mooie werk van de Zonnebloem Ruurlo? Word dan ook vrijwilliger. Secretaris Henk Schouten ontvangt graag een aanmelding via het e-mailadres: de.zonnebloem.ruurlo@gmailcom.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant