Jos Schroer treedt terug uit de organisatie van Reurls-Open. Foto: PR

Jos Schroer treedt terug uit de organisatie van Reurls-Open. Foto: PR

Veertiende editie golfwedstrijd Reurls-Open zonder Jos Schroer

Sport

RUURLO - De golfwedstrijd Reurls-Open, die dit jaar toe is aan zijn veertiende editie, zal het voortaan moeten doen zonder Jos Schroer. Hij is twaalf edities lang één van de drijvende krachten geweest achter dit gezellige evenement op de golfbaan ’t Zelle, maar heeft nu besloten om terug te treden uit de organisatie.

Schoers afscheid gebeurt in goed overleg en de resterende commissieleden kunnen indien nodig terugvallen op de kennis van de Ruurloër. Hij wordt enorm bedankt voor alle inzet om het toernooi te organiseren en de wedstrijd in goede banen te leiden.

Par drie
De komende editie staat gepland op vrijdag 30 augustus. De organisatie is volop bezig om er ook dit jaar weer een gezellige wedstrijd van te maken. Net als andere jaren is er een negen holes en een achttien holes wedstrijd. De organisatie is nog aan het kijken of het ook mogelijk is om een par drie wedstrijd toe te voegen. Hierover volgt later meer. Op de website staat alle nu reeds beschikbare informatie alsmede foto’s van vorig jaar.
Iedereen met een golfvaardigheidsbewijs die woont of gewoond heeft in Ruurlo kan zich inschrijven. Het Reurls- Open kent een trouwe groep deelnemers maar ieder jaar melden zo’n tien nieuwe deelnemers zich aan. De gezellige nazit en de hilarische prijsuitreiking, mogelijk gemaakt door de sponsoren, zijn inmiddels uitgegroeid tot een feestje dat velen niet willen missen. Wie meedoet gaat gegarandeerd met een lach op het gezicht en een tas vol verhalen naar huis.


www.reurlsopen.nl/

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant