87 kinderen namen deel aan de Sven voor Ogen voetbaldagen van VV Ruurlo. Foto: Marco Brunekreeft/Gerdi Oonk

87 kinderen namen deel aan de Sven voor Ogen voetbaldagen van VV Ruurlo. Foto: Marco Brunekreeft/Gerdi Oonk 

Kinderen leven zich uit tijdens voetbaldagen VV Ruurlo

Sport

RUURLO – 87 blije en actieve kinderen, een groep enthousiaste vrijwilligers en de weergoden die de organisatoren van de Sven voor Ogen Voetbaldagen vorige week donderdag en vrijdag gunstig gezind waren. Dat waren de perfecte ingrediënten voor een geslaagde editie 2023 van de Sven voor Ogen Voetbaldagen van voetbalvereniging Ruurlo.

Een pannakooi, verschillende waterspelen en wat te denken van een snelheidsmeter die de snelheid van de schoten van de jeugdige voetballertjes registreerde op sportpark ‘t Rikkelder. Nou, dan gaat er tussendoor wel fruit en tijdens lunch een broodje in. In de middag was er dan eindelijk de ‘Champions League’; wat een strijd, maar gelukkig vooral plezier. Op het terrein stond vrijdag bovendien een opblaasbaar voetbaldartbord. De temperatuur lag vrijdag wel wat hoger dan donderdag, dus menig kindergezicht kleurde als het rode Sven voor Ogen-shirt die alle deelnemers hadden gekregen.
Ook op de slotdag was er volop enthousiasme en gezelligheid. De ochtend werd gevuld met verschillende leuke en uitdagende spellen zoals ballendisco met DJ Dion en penaltyschieten. Maar ook de pannakooi en de boarding waren weer in trek. De afsluitende middag stond in het teken van de Champignons League.
De dag vloog voorbij en Sven Bonsel van Sven voor Ogen sloot de voetbaldagen af door een ieder persoonlijk een medaille te overhandigen: want iedereen mocht zich winnaar noemen. Als afsluiter stond een heerlijk hapjesbuffet klaar. Dit alles was echter niet mogelijk geweest zonder de grote groep vrijwilligers, die bestond uit alle begeleiders, lunchmoeders, kantinebeheer, alle sponsors en natuurlijk alle 87 deelnemende kinderen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant