De koren @Seven en Sing a Song zijn samen met een ensemble van Sophia’s Lust te gast bij koor Markant. tijdens de bijeenkomst  ‘Oorlog, Vrede en Solidariteit’, op zondagmiddag 18 december in de Willibrorduskerk in Ruurlo. Foto: PR.

 De koren @Seven en Sing a Song zijn samen met een ensemble van Sophia’s Lust te gast bij koor Markant. tijdens de bijeenkomst  ‘Oorlog, Vrede en Solidariteit’, op zondagmiddag 18 december in de Willibrorduskerk in Ruurlo. Foto: PR.

Oorlog, Vrede en Solidariteit in Ruurlose Willibrorduskerk

Cultuur

RUURLO – De voorbereidingen voor de muzikale bijeenkomst rond ‘Oorlog, Vrede en Solidariteit’, op zondagmiddag 18 december in de Willibrorduskerk in Ruurlo zijn in volle gang.

Iedereen is vanaf 13.00 uur (aanvang 13.30 uur) van harte welkom om er in de aanloop naar kerst een bijzondere middag van te maken. Na afloop (rond 15.30 uur) kan bij een gratis warm drankje nog gezellig nagepraat worden.
De koren @Seven en Sing a Song zijn samen met een ensemble van Sophia’s Lust te gast bij koor Markant. Een middag vol muziek, aangevuld met teksten van dorpsgenoten uit onder andere Syrië en Oekraïne. Ook via het Kenya-fonds en de Voedselbank kunnen mensen die dat nodig hebben gesteund worden. Zie ook de website van koor Markant www.koormarkant.nl.
De toegang is gratis, maar vanwege het beperkte aantal plaatsen is aanmelden via het mailadres ovs.markant@gmail.com wel noodzakelijk. Iedereen is van harte welkom.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant