Boetseren en schilderen in het Open Atelier op de vrijdagmiddag. Foto: Hans Wielakker
Boetseren en schilderen in het Open Atelier op de vrijdagmiddag. Foto: Hans Wielakker Hans Wielakker

Open Atelier boetseren en schilderen

Cultuur

RUURLO - Op vrijdag 23 september gaat Open atelier schilderen en boetseren weer van start in het atelier van Kunstkring Ruurlo aan de Nieuweweg 5 in Ruurlo. Het atelier staat elke vrijdag open van 13.30 tot 15.30 uur voor mensen die in een gezellige sfeer hun hobby willen uitoefenen.

Het Open Atelier ‘Boetseren en schilderen’ is jaren geleden gestart en was sindsdien altijd een groot succes. Door de coronapandemie is het in het slop geraakt, maar nu wordt het Open Atelier weer vlot getrokken.
Hoe gaat het in zijn werk? Mensen die al langer schilderen en/of boetseren kunnen in het atelier van de KunstKring hun hobby uitoefenen. Bijvoorbeeld boetseren of schilderen. Dat gebeurt in een ontspannen sfeer zonder docent. Stimulerende ondersteuning in woord en, waar nodig, daad komt van de andere deelnemers.

Kosten
Men schrijft zich in één keer in voor acht middagen. De kosten zijn 40 euro (exclusief materiaal). Alleen bij voldoende aanmeldingen gaat Open Atelier door. Wekelijks: op vrijdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur op vrijdag 23 september, 7, 14, 21 oktober, 4, 11 en 18 november, 2 en 9 december.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant