Kinderen uit groep 5 tot en met 8 gaan Op reis met de Ozobot. Foto: PR

Kinderen uit groep 5 tot en met 8 gaan Op reis met de Ozobot. Foto: PR

Op reis met een robotje bij BIEBlab

Onderwijs

EIBERGEN/RUURLO –  In het BIEBlab kunnen kinderen, op woensdag 4 oktober (Ruurlo) en woensdag 11 oktober (Eibergen) vanaf 15.00 uur, op reis met het robotje Ozobot. Het aanmelden gaat via de site (www.oostachterhoek.nl/bieblab) of in onze bibliotheken en de deelnamekosten bedragen 2,50 euro. 

De Bibliotheek Oost-Achterhoek houdt BIEBlab speciaal voor kinderen uit groep 5 tot en met 8. Ditmaal kunnen zij Op reis met de Ozobot. Is bij iedereen het leuke robotje ‘Ozobot’ al bekend? De deelnemers aan BIEBlab gaan deze programmeren door een route met stiften te tekenen; Ozobot kan de lijnen volgen en zo over een ondergrond bewegen. Maak in dit BIEBlab zelf een avontuurlijke reis waarin Ozobot van alles tegenkomt en waar hij op moet reageren. Doet Ozobot wel precies wat je van hem vraagt?
Twee keer per maand worden er in Ruurlo, Borculo/Eibergen en Lichtenvoorde activiteiten in het kader van BIEBlab georganiseerd. De ene keer verzorgt ‘Culturije’ het programma, de andere keer is de Bibliotheek Oost-Achterhoek verantwoordelijk voor de invulling van de dag.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo - Ruurlo