KWF Nederland heeft Anjo Dieperink onlangs onderscheiden met een Zilveren Speld, vergezeld van een oorkonde en een prachtige bos bloemen  Foto: PR

KWF Nederland heeft Anjo Dieperink onlangs onderscheiden met een Zilveren Speld, vergezeld van een oorkonde en een prachtige bos bloemen  Foto: PR 

KWF bedankt Anjo Dieperink voor vijftien jaar lidmaatschap comité Ruurlo

Maatschappij

RUURLO – Het Koningin Wilhelmina Fonds (tegen kanker, voor het leven) bedankt Anjo Dieperink voor het vele werk dat zij heeft verricht voor KWF Nederland in het algemeen en voor KWF Ruurlo in het bijzonder. Anjo Dieperink heeft zich meer dan vijftien jaar geheel belangeloos ingezet voor KWF Ruurlo.

Naast het collecteren in verschillende wijken in Ruurlo is Anjo vijftien jaar lid geweest van het plaatselijke organisatiecomité. Zij heeft het vrijwilligerswerk voor KWF altijd met grote inzet en toewijding verricht. En dat blijft zij doen voor wat het collecteren betreft. KWF Nederland heeft haar onlangs onderscheiden met een Zilveren Speld, vergezeld van een oorkonde en een prachtige bos bloemen. Langs deze weg wil het ook plaatselijke comité Anjo heel hartelijk dankzeggen voor al hetgeen zij gedurende een lange reeks van jaren voor het KWF heeft betekend.
KWF Kankerbestrijding zet zich in om ervoor te zorgen dat minder mensen kanker krijgen, meer mensen genezen en meer mensen beter kunnen leven met kanker. Maar KWF kan dit niet alleen. Vrijwilligers zijn hierbij van groot belang. Zonder vrijwilligers kan er geen collecte plaatsvinden en kan er op die manier dus geen geld worden ingezameld voor kankeronderzoek. Vrijwilligers zorgen voor een beter leven met en na kanker.

Wie zich, net als Anjo Dieperink, ook wil inzetten voor een beter leven met en na kanker, kan zich aanmelden als vrijwilliger via kwf.ruurlo@gmail.com.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant