Love, Peace & Happiness bij Reurpop. Foto: Joris Telders
Love, Peace & Happiness bij Reurpop. Foto: Joris Telders Joris Telders

Reurpop met vijf hoofdsponsors terug naar de sixties en seventies

Cultuur

RUURLO - Wijde broekspijpen, lange haren en vrolijke bloemenprints; de hoofdsponsors van Reurpop 2023 wanen zich weer even terug in de sixties en seventies. Zij zijn in ieder geval klaar voor een weekend Love, Peace and Happiness (& Music) tijdens Reurpop.

Het Ruurlose muziek-, theater- en spektakelfestival Reurpop kan dit jaar rekenen op de steun van maar liefst vijf hoofdsponsors. LGI Netherlands, Focus Fashion (twee sponsors van het eerste uur), BZV Zonwering, Resco Gevelrenovatie & Isolatie en De Tapperij, hebben voor de veertiende editie van Reurpop hun steun toegezegd. Als nieuwe hoofdsponsor, maar zeker geen onbekende naam, heten wij De Tapperij van harte welkom bij de Reurpopfamilie. Deze vijf bedrijven gaan er samen met Stichting ‘De Vrienden van Reurle’ alles aan doen om Reurpop dit jaar weer tot een groot succes te maken. De hoofdsponsors zijn de afgelopen jaren onmisbaar geweest voor Reurpop. Want, hoewel het festival zonder haar inmiddels 600 vrijwilligers nergens is, kan het festival ook niet zonder trotse sponsors zoals deze. 

“Wij vinden het prachtig om Reurpop als hoofdsponsor te ondersteunen met Resco Gevelrenovatie & Isolatie, omdat Reurpop mensen en bedrijven uit de regio samenbrengt. Reurpop is er voor alle leeftijden en doet er alles aan om iedereen zich thuis te laten voelen op het festival. Zoals wij bij onze klanten zorgen voor een aangenaam thuis, zo zorgt Reurpop voor haar bezoekers”, meent Thomas Kersten.

Reurpop vindt dit jaar plaats op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 juni. Kaarten zijn te koop via https://tickets.reurpop.nl/

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant