De voorbereidingen voor de aanleg van padelbanen op tennispark De Meene van Tennisvereniging Ruurlo zijn in volle gang. Foto: PR.

De voorbereidingen voor de aanleg van padelbanen op tennispark De Meene van Tennisvereniging Ruurlo zijn in volle gang. Foto: PR. 

Het loopt storm voor padellen in Ruurlo

Algemeen

RUURLO - De voorbereidingen voor de aanleg van padelbanen op tennispark De Meene van Tennisvereniging Ruurlo zijn in volle gang. Alle leden zijn in meerdere ledenvergaderingen op de hoogte gesteld en hebben met grote meerderheid aangegeven achter de aanleg van de banen te staan.

De financiering is zoals zo vaak een behoorlijke opgave. Met de uitgifte van obligaties tegen een aantrekkelijk rendement hoopt Tennisvereniging Ruurlo op een goedkopere manier aan de benodigde middelen te komen. Iedereen die interesse heeft in een obligatie en/of de komst van padelbanen in Ruurlo wil ondersteunen kan een obligatie kopen. Er zijn ook twee zakelijke varianten om vanuit een BV of bedrijf een bijdrage te leveren tegen aantrekkelijke condities.
Veel informatie staat op de website van Tennisvereniging Ruurlo, extra uitleg kan natuurlijk gegeven worden. Op deze zelfde website is het sinds vorige week zaterdag ook mogelijk om zich als padel-lid in te schrijven. Men wordt dan gewoon lid van Tennisvereniging Ruurlo, maar het lidmaatschap gaat pas in vanaf het moment dat de padelbanen er daadwerkelijk zijn. Door zich in te schrijven verzekert zich men van een lidmaatschap, en gezien de animo voor de padelbanen is dat verstandig om te doen. Uit het behoefte onderzoek naar padelbanen is gebleken dat ruim 250 mensen interesse hebben in een lidmaatschap om te kunnen padellen.

Twee banen
Het is de bedoeling dat er in eerste instantie twee padelbanen worden aangelegd. Dit is voldoende voor ongeveer honderd spelers. Op dit moment staat de teller al boven de zestig nieuwe padel-leden. Dat is niet zo gek want best veel mensen beoefenen deze sport nu buiten Ruurlo. Het lidmaatschap van Tennisvereniging Ruurlo is aanzienlijk goedkoper dan wekelijks een padelbaan huren. Het advies aan iedereen die overweegt om padel te gaan spelen is dan ook om zich snel in te schrijven. Wanneer er aanzienlijk meer mensen lid willen worden dan de beoogde honderd, dan wordt het scenario van een derde padelbaan mogelijk een optie. Natuurlijk moet er dan ook financieel de ruimte zijn om dit te realiseren.


tvruurlo.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant