Afbeelding

Heeft u hulp nodig in de tuin of bij huis? Nieuw Helpende hand - SERVICE BIJ

Zakelijk

Ruurlo- Het is najaar 2023 en Rob de Weerdt is aan het snoeien bij een buitentuin in Eibergen. De eigenaar heeft lichamelijk klachten waardoor het onderhouden van de grote tuin om de boerderij teveel energie kost. Rob ervaart hoe prettig de eigenaar het vindt dat hij hem helpen kan bij deze buitenklus. Tussendoor een praatje en een kopje koffie en van beiden kanten voldoening in het eindresultaat. 

Wellicht bent u ook op zoek naar een helpende hand?

Na 13 jaar eigenaar te zijn geweest van Camping Tamaring, verkocht Rob de Weerdt 4 jaar geleden zijn bedrijf om ruimte te geven aan nieuwe mogelijkheden. Nadat hij nog een jaar de nieuwe eigenaren heeft ondersteund bij de uitvoerende werkzaamheden op de camping, is hij een opleiding gaan volgen voor Plaagdierbeheerser. Na het behalen van zijn diploma, heeft hij het afgelopen jaar gewerkt bij een specialist in Plaagdierbeheersing en daar de nodige ervaring opgedaan. En nu is hij klaar om als zelfstandige verder te gaan onder de naam SERVICE BIJ, helpende hand in de buitenruimte.

Als gecertificeerd Plaagdierbeheerder kan hij helpen bij het weghalen van bijvoorbeeld een wespennest of advies geven bij overlast van ongedierte en passende bestrijding aanbieden volgens de nieuwe richtlijnen van de I.P.M.(Integrated Pest Management)

Door zijn opgedane kennis en ervaringen in het groen, is Rob ook goed inzetbaar bij uiteenlopende werkzaamheden in het grote landschap bijvoorbeeld bij het kotten van wilgen, het plaatsen van afrastering of als helpende hand bij particulieren. Daarnaast maakt hij bijenkastjes voor de solitaire werkbij, voor de verkoop.

Bedrijven kunnen hem tevens inhuren als helpende hand bij (buiten)werkzaamheden.

Voor interesse stuur een email naar: rob@serice-bij.nl

Dit artikel wordt u aangeboden door SERVICE BIJHet is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant