Afbeelding

‘Vitaal ouder worden en wonen in Berkelland’

Wonen

Infomiddag op Dag van de Ouderen

HAARLO/BERKELLAND - De Seniorenraad houdt op Dag van de Ouderen een infomiddag voor ouderen met als thema’s vitaal ouder worden en wonen. Vitaal ouder worden en wonen in Berkelland om precies te zijn.

Wonen in de Achterhoek is een ‘hot item’. De organiserende Seniorenraad beperkt zich echter tot de gemeente Berkelland, want wat voor de Achterhoek geldt, geldt zeker voor Berkelland. De gemeente heeft in juni over dit onderwerp een bijeenkomst georganiseerd waar ook de Seniorenraad samen met de Welzijnsraad aan heeft deelgenomen.

De Seniorenraad wil aan die bijeenkomst een vervolg geven door op 6 oktober, de nationale Ouderendag, een thema-middag te verzorgen met de titel ‘Vitaal ouder worden en wonen in Berkelland’. Aan de bijeenkomst leveren onder andere gemeente Berkelland, ProWonen, de Sportfederatie, Berkellandactief, en Culturije een bijdrage. Naast de presentaties die worden gegeven, zijn er ook stands waar informatie gehaald kan worden.

Deze thema-middag wordt gehouden bij HCR Prinsen in Haarlo. De inloop is van 14.00 tot 14.30 uur en de middag wordt omstreeks 16.30 uur afgesloten. Belangstellenden zijn van harte welkom. De toegang is gratis en voor een consumptie wordt gezorgd.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo - Ruurlo