Jeugdinstuif handbal in de Ruurlose sporthal 't Rikkenhage. Foto: PR
Jeugdinstuif handbal in de Ruurlose sporthal 't Rikkenhage. Foto: PR

Blauw-Wit houdt jeugdinstuif handbal in sporthal ‘t Rikkenhage

Sport

RUURLO - Voor kinderen die de Nederlandse handbaldames en -heren hebben gezien op het WK en gedacht ‘dat wil ik ook!’ of die wel eens van handbal hebben gehoord, maar niet zo goed weten wat het precies is, is er de mogelijkheid om deze leuke, snelle en stoere sport eens te proberen. Op dinsdag 5 maart houdt handbalvereniging Blauw-Wit Ruurlo een instuif voor alle jongens en meiden tussen de 6 en 14 jaar. 

Kinderen tussen de 6 en 10 jaar zijn welkom van 17.15 tot 18.15 uur in sporthal ‘t Rikkenhage. Aansluitend, van 18.15 tot 19.30 uur vindt de training voor de oudere jeugd plaats. Naast de trainingen op dinsdag worden er natuurlijk ook wedstrijden gespeeld. Met de jongste jeugd speelt Blauw-Wit maandelijkse toernooitjes, terwijl de andere teams wekelijks meedoen in de competitie.

Handbal is een flitsende sport voor meiden en jongens die van actie houden. Bij handbal kan een team eigenlijk alleen winnen als het goed samenspeelt. Met het hele team verdedigen en aanvallen, waardoor iedereen kan scoren.

Handbalvereniging Blauw-Wit heeft een bloeiende jeugdafdeling waar bijna vijftig leden actief zijn, zowel jongens als meiden. Ook is de club bij de senioren actief met één herenteam en twee damesteams, waarbij er zowel midweeks als zondagcompetitie wordt gespeeld. Natuurlijk is men als volwassene ook welkom om eens mee te komen trainen en te proberen of hoe deze sport bevalt. De dames trainen van 19.30 tot 21.00 uur en de heren van 20.45 tot 22.15 uur.

Voor meer informatie kan men terecht op www.blauwwit.net, de Facebookpagina of Instagrampagina.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant