Tennisvereniging Ruurlo is blij met haar nieuwe trainer Stijn Koolschijn. Foto: PR

Tennisvereniging Ruurlo is blij met haar nieuwe trainer Stijn Koolschijn. Foto: PR

Tennisvereniging Ruurlo begint met ‘Oldstars Tennis’

Sport

RUURLO - Tennisvereniging Ruurlo (TVR) begint binnenkort met ‘Oldstars Tennis’, voor mensen die de zestig gepasseerd zijn. Dit wordt opgezet in samenwerking met de Nationale Ouderenbond en Sport Federatie Berkelland. Meer informatie hierover volgt op maandagmiddag 4 april.

De vereniging beleeft in 2023 haar vijftigste verjaardag. Dit jubileum wordt gevierd met onder meer een gezellig feest op zaterdag 1 juli en een mooi aanbod voor nieuwe leden. Het jubileumjaar is al goed begonnen: het nieuwe bestuur timmert flink aan de weg, er zijn nieuwe commissies, er worden plannen gemaakt voor de renovatie van Tennispark De Meene en er komen nieuwe jeugd- en seniorenleden bij. Dat terwijl het echte tennisseizoen nog moet beginnen.
Tennisvereniging Ruurlo is ook heel blij met haar nieuwe trainer Stijn Koolschijn, een oude bekende van de club. Hij speelt al van jongs af aan bij TVR. Koolschijn was in het verleden ook al trainer maar dat was niet meer te combineren met zijn hbo-studie. Na het afronden daarvan is hij naast beweegcoach ook opnieuw trainer van Tennisvereniging Ruurlo. Samen met de jeugdcommissie heeft Koolschijn plannen gemaakt voor schooltennis. Stijn gaat samen met de vakleerkrachten van de basisscholen en vrijwilligers van TVR tennis introduceren, tijdens de gymlessen.
Meer informatie op de website.


www.tvruurlo.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant