De griezels doken overal op, zowel binnen als buiten de doolhof. Foto: PR

 De griezels doken overal op, zowel binnen als buiten de doolhof. Foto: PR

Griezelen in de Ruurlose doolhof

Maatschappij

RUURLO – Een van de laatste activiteiten in de Ruurlose doolhof van dit jaar was een griezelavond op woensdag 19 oktober. Voor het eerst in de historie van de Stichting Toeristische Activiteiten Ruurlo (STAR) werd deze avond gehouden. 

Met een deelnemers aantal van 89 was de organisatie tevreden. Een mooie try-out. De deelnemers waren erg enthousiast over de organisatie. De veertien griezels doken overal op, zowel binnen als buiten de doolhof. De lichteffecten, de onverwachte geluiden, de griezels die overal opdoken en de dikke mist zorgden voor de juiste sfeer. De reacties van de bezoekers waren lovend: ‘Fantastisch, echt de juiste sfeer’ tot ‘best eng en zelfs af en toe een traantje...’
De deelnemers konden bij de griezels letters verzamelen, in totaal tien en deze vormden een woord. Uit de ingeleverde briefjes worden drie winnaars getrokken en de winnaars krijgen een passende prijs thuis gestuurd. Wie het zelf eens wil meemaken, kan dat op woensdagavond 26 oktober beleven; starten kan tussen 19.00 en 20.00 uur. En dan zijn alle griezels weer aanwezig.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant