Bökkers, Beatcrooks en dj Johnny 500 staan op Reurpop. Foto: PR
Bökkers, Beatcrooks en dj Johnny 500 staan op Reurpop. Foto: PR

Eerste drie bekendmakingen voor Reurpop 2024

Muziek

RUURLO - De eerste drie bekendmakingen voor Reurpop 2024: Bökkers, Beatcrooks en dj Johnny 500 komen begin juni naar het festival in Ruurlo.

Hoewel er nog hard wordt gewerkt om de line-up compleet te maken, kan de organisatie de komst van de volgende drie namen alvast delen. Bökkers speelt zaterdag 8 juni vanaf 23.30 uur in de Balzaal. De komst van deze band is geen verrassing meer, maar het blijft super dat deze rockband onder leiding van Ruurloër Hendrik Jan Bökkers optreedt tijdens Reurpop 2024.
Ooit is deze band begonnen als coverband van Normaal, maar inmiddels heeft de band een uitgebreid eigen repertoire met hits als Annie uut de Bochte, Baat Het Niet Dan Schaadt Het Niet en Feest’n Drink’n, Rook’n Tot Laat. Nummers die zorgen voor feest in de tent.

Beatcrooks betreedt op vrijdag 7 juni om 00.30 uur het podium in de Balzaal. Happy høken (you don’t care, groene knuppels in the air!)
Het energieke duo van Beatcrooks is ongekend populair en op ieder feest gaan ze door tot de laatste druppel. Van foute meezingers, dikke beats, feestmuziek tot happy hardcore en gekker…  

Johnny 500 speelt vrijdag 7 juni vanaf 22.00 uur in de Zandkoele. Johnny 500 is een DJ, die men kan kennen van tracks als Skurbah en Nuh Fight Ova Man. Deze artiest combineert bootybeats, house, r&b en hiphop met de juiste party vibes.
Al vele jaren geeft Johnny 500 jaarlijks meerdere shows in Nederland en langs de Costa’s en deze DJ is niet meer weg te denken uit de club- en festivalwereld.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant