Ruim 35 mensen hadden elkaar gevonden in het zingen van Vredes-liederen en mantra’s, aangevuld met gedichten en ook met inspirerende teksten van Nelson Mandela enAleksej Nalvalny.Foto: PR.

Ruim 35 mensen hadden elkaar gevonden in het zingen van Vredes-liederen en mantra’s, aangevuld met gedichten en ook met inspirerende teksten van Nelson Mandela en
Aleksej Nalvalny.Foto: PR.

Tweede Vredes Sing-Inn was weer een warm bad

Maatschappij

RUURLO – Het was zondagmiddag weer een warm bad, die tweede Vredes Sing-Inn in de Ruurlose Dorpskerk. Ruim 35 mensen hadden elkaar gevonden in het zingen van Vredes-liederen en mantra’s, aangevuld met gedichten en ook met inspirerende teksten van Nelson Mandela en
Aleksej Nalvalny.

Een uur zingen om vrede te laten resoneren in de harten en van mens tot mens. Alle deelnemers konden hun hartwensen delen, maar ook het licht laten groeien. De eerste kaars werd ontstoken door de gasten uit Oekraïne. Twee jaar geleden begon de oorlog in hun Vaderland. Het was een mooi gebaar van solidariteit met het Oekraïense volk.
Tevens werd ook Navalny herdacht. Een man die in zijn eigen land Rusland node gemist zal worden om daar democratie, vrijheid en vrede dichterbij te brengen. Hij is monddood gemaakt maar heeft de wereld de opdracht gegeven door te gaan en niet op te geven. Na afloop was er koffie en thee en wisten de mensen elkaar te vinden. De Vredes Sing-Inn werd verzorgd door 4Inspiration van de Geloofsgemeenschap Sint Willibrord Ruurlo.

De volgende en laatste vredes Sing-Inn wordt gehouden op zondag 17 maart ook weer om 15.00 uur in de Dorpskerk. Iedereen is van harte welkom. Informatie en eventuele aanmelding kan via gaia@tweakers.net.

Foto: PR.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant