Diverse leden van de ponyclub en de rijvereniging zijn zich al aan het voorbereiden op het kampioenschap. Foto: PT

Diverse leden van de ponyclub en de rijvereniging zijn zich al aan het voorbereiden op het kampioenschap. Foto: PT

Ruurlo krijgt Gelderse titelstrijd verenigings- en afdelingsdressuur

Sport

RUURLO - Ponyclub en Landelijke Rijvereniging Ruurlo is erin geslaagd dit jaar de Gelderse kampioenschappen voor de verenigings- en afdelingsdressuur naar Ruurlo te halen. 2016 was het laatste jaar dat Ponyclub en Landelijke Rijvereniging Ruurlo gastheer was voor de Gelderse kampioenschappen voor honderden spring- en dressuurcombinaties.

Er hadden zich meerdere verenigingen aangemeld voor de organisatie van de kampioenschappen. Het Regiobestuur van Gelderland en Flevoland loet de keus vallen op Ruurlo. De vereniging beschikt over een geweldige sportaccommodatie aan de Hengeloseweg met een perfect geprepareerde all-weather bodem in zowel de springbak als de oefenbak.
Voorzitter Gitte Wisselink van Ponyclub en Landelijke Rijvereniging Ruurlo laat weten dat men in gesprek is gegaan met Maatschap Bretveld die eigenaar is van de naastgelegen weilanden van de accommodatie. “Zij wilden graag meewerken aan de organisatie van dit kampioenschap en hebben vele hectares grond ter beschikking gesteld als parkeergelegenheid om de 130 auto’s met trailers te plaatsen. Mede dankzij hen kan het kampioenschap doorgang vinden in Ruurlo”, aldus Wisselink.
Diverse leden van de ponyclub en de rijvereniging zijn zich al aan het voorbereiden op het kampioenschap. De ponyruiters worden momenteel klaargestoomd door hun instructeur Dennis Schurink om mee te dingen naar een podiumplaats.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant