Kiezel en Kei werd de winnaar van het Dies van de Berg Schoolvoetbaltoernooi. Foto: PR/UNO'21

Kiezel en Kei werd de winnaar van het Dies van de Berg Schoolvoetbaltoernooi. Foto: PR/UNO'21

Kiezel en Kei verslaat De Voshaar in finale Dies van de Berg Schoolvoetbaltoernooi

Onderwijs

BORCULO - Kiezel en Kei heeft woensdag 10 april het Dies van de Berg Schoolvoetbaltoernooi gewonnen. In de finale was de openbare school uit Borculo met 2-0 te sterk voor De Voshaar uit Haarlo. 

Op 10 april werd het jaarlijkse Dies van de Berg Schoolvoetbaltoernooi voor groep 7/8 gehouden op sportpark de Wildbaan in Borculo. Het was een stralende dag voor de twaalf teams van de scholen uit de oude gemeente Borculo. Ook waren er vele ouders, meesters, juffen en andere supporters aanwezig, zij konden genieten van de spannende wedstrijden. Er werd gespeeld in twee poules van zes teams. Kiezel en Kei was in poule A de beste. In poule B was het erg spannend. Er waren maar liefst drie teams met 10 punten. Uiteindelijk werd de Voshaar eerste met doelsaldo van plus 6.
In de finale speelde de Kiezel en Kei tegen de Voshaar. Die eindigde in 2-0 voor eerstgenoemde. In de strijd om de derde en vierde plaats won Obs noord met 2-1 van de Heuvelschool groep 7/8.
De organisatie was in handen van Remco van de Berg, hij werd met veel enthousiasme ondersteund door studenten van het Graafschap College uit Doetinchem.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant