Een high five na een doelpunt op sportpark Dijkhoek. Foto: René Hoekstra
Een high five na een doelpunt op sportpark Dijkhoek. Foto: René Hoekstra © RH FOTOGRAFIE

Van der Lugtschool wint J.W. Schepers schoolvoetbaltoernooi

Onderwijs

GELSELAAR - De Van der Lugtschool uit Gelselaar heeft woensdag het J.W. Schepers schoolvoetbaltoernooi op zijn naam geschreven. In de finale van het voetbaltoernooi werd School Noord met 3-1 verslagen.

Op woensdagmiddag 3 april hield voetbalvereniging DEO het Jan-Willem Schepers schoolvoetbaltoernooi voor groep 3 en 4 van de basisscholen in Borculo, Geesteren, Gelselaar en Haarlo. Met een opgave van elf teams van zes basisscholen waren er in totaal een kleine honderd leerlingen aanwezig op sportpark Dijkhoek. Ook waren er veel toeschouwers af gekomen op dit jaarlijkse toernooi op de velden van DEO.
De weergoden waren het sportieve evenement redelijk gezind. Ondanks een enkele motregenbui was het best goed voetbalweer. OBS G.A. van der Lugtschool won met 3-1 in finale van School Noord 1.
In de ’troostfinale’ legde  Sint Jorisschool team 1 beslag  op de derde plek door met 3-0 te winnen van Sint Jorisschool 2. De top-vier-teams kregen als ploeg een fraaie beker mee naar huis en er was een DEO-toernooi-vaantje voor alle deelnemers als aandenken.

Door een flink aantal vrijwilligers werd deze middag mede mogelijk gemaakt, van kantinepersoneel tot spelbegeleiders en van EHBO tot de jeugdactiviteitencommissie.  

De winnaar van het schoolvoetbaltoernooi, het team van de Van der Lugtschool uit Gelselaar. Foto: Jaime Lebbink
Het team van School Noord leverde met de tweede plaats een mooie prestatie. Foto: Jaime Lebbink

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant