De jaarlijkse winterwandeling door het mooie buitengebied van Noordijk is op 4 februari. Foto: PR
De jaarlijkse winterwandeling door het mooie buitengebied van Noordijk is op 4 februari. Foto: PR

Frisse wandeling Historische Vereniging Oud Noordijk

Natuur

NOORDIJK - De Historische Vereniging Oud Noordijk vond het weer tijd voor een frisse wandeling in de buitenlucht. Op zondag 4 februari houdt de Historische Vereniging Oud Noordijk weer de jaarlijkse winterwandeling in de mooie omgeving van Noordijk, dat bekend staat om zijn schoonheid en mooie wandelroutes.

Vanzelfsprekend zou het mooi zijn als er wat sneeuw lag om alles wit te kleuren, maar het moet natuurlijk ook niet al te koud zijn, want het is geen schaatsfestijn. Wel zal de organisatie zorgen voor een warme kom heerlijke erwtensoep; ofwel snert aan het einde van de wandeling en de organisatie hoopt en verwacht dat velen zich daarop zullen verheugen.

De deelnemers kunnen starten tussen 9.00 en 11.00 uur bij de Oale Schole en zij kunnen kiezen tussen een tocht van 8 of 14 kilometer. Het is hoe dan ook aan te raden om stevige wandelschoenen te dragen, of laarzen als de ondergrond vochtig is. De Oale Schole staat (nog altijd) aan de Schoolweg in Noordijk. De Historische Vereniging Oud Noordijk stelt zich onder meer ten doel om oude tradities te laten herbeleven en gezelligheid te bieden aan de bezoekers van deze evenementen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo - Ruurlo