Kinderfietsroute, nieuw bij de VVV in Neede. Foto: PR
Kinderfietsroute, nieuw bij de VVV in Neede. Foto: PR

Nieuw: Kinderfietsroute in Neede

Natuur

NEEDE - Naar aanleiding van de zelfgemaakte fietstochten kregen ze bij de VVV Neede steeds vaker de vraag of er ook een fietstocht voor kinderen kon worden aangeboden.

De vrijwilligers van de VVV Neede zijn daarop aan de slag gegaan en hebben een kinderfietsroute van ongeveer 10 kilometer rondom Neede uitgezet. Deze tocht voert niet alleen door het coulisselandschap, maar ze fietsen ook langs de mooie vernieuwde speeltuinen.

Zo zijn de natuurobservatietoren (waar je bij helder weer tot in Duitsland kan kijken), de Ordelmanskoele (hier kunnen de kinderen klimmen en klauteren op de kindersurvivalbaan ook om te picknicken is dit een goede plek) en het natuurpark Kronenkamp zeker uitnodigende plekken om even af te stappen. En ook het dierenparkje van ACF Ter Weeme is de moeite waard om rond te neuzen.
Vergeet niet een bal en tafeltennisbatjes mee te nemen want deze kunnen de deelnemers onderweg gebruiken. De route is ook leuk voor de herfstvakantie of een verjaardagsfeestje. De kinderfietsroute is te koop bij de VVV in Neede.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo - Ruurlo