Natuurpark Kronenkamp in Neede. Foto: PR
Natuurpark Kronenkamp in Neede. Foto: PR

Cursus geocaching bij Natuurpark Kronenkamp

Natuur

NEEDE - Bij het Natuurpark Kronenkamp in Neede wordt op de vrijdagmiddagen 15 juli en 5 augustus van 14.30 tot 16.30 uur een cursus geocaching gehouden.

Geocaching is een wereldwijde schattenzoektocht op basis van GPS-coördinaten. Via deze coördinaten en een smartphone of GPS kan aan de slag worden gegaan met geocachen.
Naar waar je op zoek gaat is steeds een raadsel en dat is juist het leuke van deze mooie buitensport. In de omgeving van Natuurpark Kronenkamp zijn meerdere caches/schatten verstopt. Tijdens de cursus zal, op de 4,5 km lange route, op zoek worden gegaan naar deze caches. De cursus is geschikt voor alle leeftijden en de kosten voor deelname zijn 2 euro per persoon. Voor deze cursus graag een smartphone meenemen of nog beter een GPS. Er is plaats voor maximaal 15 personen.
Opgave via info@natuurparkkronenkamp.nl of tijdens openingstijden in Het Filter.
Vanaf september is er voor alle leeftijden de gelegenheid om op de tweede woensdag van de maand ‘s middags het gezelschapsspel Rummikub te komen spelen in Het Filter. Elke middag is er een prijs voor de winnaar. De deelname is gratis. Opgave ook via bovenvermeld mailadres. Op de derde woensdag van de maand is er bovendien een creatieve middag. Zie voor alle activiteiten de agenda op www.natuurparkkronenkamp.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo