Sint en Piet te gast bij de Zonnebloem in Ruurlo. Foto: PR

Sint en Piet te gast bij de Zonnebloem in Ruurlo. Foto: PR 

Sinterklaas bingo bij de Zonnebloem Ruurlo

Maatschappij

RUURLO – De lieve zonnebloemgasten zaten er alweer helemaal klaar voor: koffie met, door een paar gasten en vrijwilligers, heerlijke zelfgebakken gevulde speculaas en pepernoten. Ineens werd er gebeld aan de deur geklopt en stonden er twee oude bekenden voor de deur die graag naar binnen wilden. Ze wilden maar even blijven, volgende week moeten ze weer terug naar het zonnige Spanje.

De één, genaamd ‘Michel Angelo’, (ook een echte kunstenaar), was in Spanje naar de kapper geweest en de ander had een heuse ‘mantelzorger’ nodig om zijn rode mantel en mijter op te hangen. In het grote rode boek zaten niet alleen mooie verhalen maar Michel Angelo had ook nog een gedicht met een boodschap van Sinterklaas. Het was een positieve kritische pepernoot die in het gedicht werd gekraakt.
Voor de vele prachtige Zonnebloemactiviteiten kunnen gasten zich opgeven en kunnen ze zich ook weer afmelden als dat nodig is. Dát gebeurt helaas niet altijd en zou beter kunnen in het komende nieuwe jaar. Hierdoor houdt de Zonnebloem Ruurlo het uitgavenpatroon een beetje binnen de ‘zonnebloemperken’.
Na drie rondjes bingo, volle kaarten, prijsjes en onder andere vele advocaatjes met slagroom, ging niemand met een lege maag en - handen naar huis en niet mee naar het zonnige zuiden. Alweer dankzij de vele vrijwilligers een geslaagde middag van de Zonnebloem Ruurlo.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo - Ruurlo