Sandra ter Bogt (Bakkerij Oude Wesselink), Mariëtte ten Have (Focus Fashion), Nienke Hogevonder (Bloem& Dingetjes) en Lusanne Klein Kranenbarg (Lusanne Lingerie) zijn druk met de voorbereidingen voor een gezellige en afwisselende Shopping Experience Ruurlo. Foto: PR

Sandra ter Bogt (Bakkerij Oude Wesselink), Mariëtte ten Have (Focus Fashion), Nienke Hogevonder (Bloem& Dingetjes) en Lusanne Klein Kranenbarg (Lusanne Lingerie) zijn druk met de voorbereidingen voor een gezellige en afwisselende Shopping Experience Ruurlo. Foto: PR

Ruurlose winkeliers pakken weer uit met Shopping Experience

Economie

RUURLO - Het winkelgebied in het centrum van Ruurlo staat woensdagavond 29 maart van 18.00 tot 20.30 uur volledig in het teken van de Shopping Experience. De winkels, kapsalons en horeca zijn die avond speciaal langer open voor deze Experience met tal van demonstraties en workshops, lekkere hapjes en speciale aanbiedingen. Voor de kinderen is er op het Kerkplein een springkussen en popcorn.

Door Jan Hendriksen

Het is inmiddels de vierde Shopping Experience die Sandra ter Bogt (Bakkerij Oude Wesselink), Mariëtte ten Have (Focus Fashion), Nienke Hogevonder (Bloem & Dingetjes) en Lusanne Klein Kranenbarg (Lusanne Lingerie) namens de Ruurlose Ondernemers Vereniging organiseren. Wie zijn of haar naam schrijft op de kassabon van een aankoop bij een van de 29 deelnemers dingt mee naar een van de drie prijzen die ‘s avonds na afloop van de Shopping Experience worden verloot. Om voor een prijs in aanmerking te komen moet men om 20.30 uur wel persoonlijk aanwezig zijn op het Kerkplein.
Naast de openstelling van de winkels, horeca en de kapsalons presenteert Stichting Vrienden van Reurle, die het jaarlijkse Ruurlose muziek-, theater- en spektakelfestival Reurpop organiseert, het Rad van Fortuin waarmee prachtige prijzen te winnen zijn. Rupo de mascotte van Reurpop is ook van de partij om met de kinderen op de foto te gaan. El Jumpo springkussenverhuur uit Ruurlo is ‘s avonds aanwezig met een spectaculair springkussen en de popcornbus.

Meezingers
Ook de vrolijke, gezellige en kolderieke theatergroep Koelala verleent haar medewerking aan Shopping Experience. Een bizarre maar vooral hilarische muzikale act met ‘Hou je echt nog van mij Rocking Billy’, ‘Guus kom naar huus’, ‘Country Roads’ en vele andere geweldige meezingers. Heerlijke Nederlands- en Engelstalige evergreens die iedereen kent. En de KoeBoy zorgt altijd in voor een kwinkslag, een treffende opmerking, maar vooral een passende noot. Kortom een afwisselende Shopping Experience waarbij iedereen welkom is.
Alle acties, aanbiedingen en workshops zijn in de komende dagen te vinden op de Facebook pagina van Shopping Experience Ruurlo.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo