Met een toegewijd team onder aanvoering van de eigenaren Bob Olde Olthof (r) en Arnold Labohm heeft Avenarius zich toegelegd op het overtreffen van de verwachtingen in de afgelopen dertig jaar. Foto: PR

Met een toegewijd team onder aanvoering van de eigenaren Bob Olde Olthof (r) en Arnold Labohm heeft Avenarius zich toegelegd op het overtreffen van de verwachtingen in de afgelopen dertig jaar. Foto: PR

Hotel Avenarius viert dertigjarig bestaan, met speciaal menu

Zakelijk

RUURLO – Hotel Avenarius in Ruurlo vierde maandag 8 april een mijlpaal van drie decennia gastvrijheid, service en charme. In het kader van het dertigjarig bestaan heeft Hotel Avenarius gedurende de gehele maand april voor iedereen een speciale jubileumaanbieding: een gastronomisch driegangenmenu voor 30 euro per persoon. Als blijk van waardering ontvangen inwoners van Ruurlo een gratis welkoms drankje en een smaakvolle amuse van de chef. Een extraatjes om dit jubileum nog specialer te maken.

Sinds de opening in 1994 heeft Hotel Avenarius een plek veroverd in de harten van zowel lokale bewoners als reizigers/vakantiegangers van over de hele wereld. Met een mix van historische allure, moderne voorzieningen en een warm welkom heeft Hotel Avenarius zich stevig gevestigd als een icoon in de lokale gemeenschap. Met een toegewijd team onder aanvoering van de eigenaren Bob Olde Olthof en Arnold Labohm heeft Avenarius zich toegelegd op het overtreffen van de verwachtingen van elke gast, en is het geen verrassing dat het een favoriete bestemming is geworden voor menigeen die op zoek is naar iets speciaals. Wat begon als eerste instantie als een restaurant met vergaderruimten is Hotel Avenarius inmiddels uitgegroeid tot een bloeiend hotel met 29 kamers die elk beschikken over veel comfort en stijl. Of gasten nu ontspannen in de knusse ambiance van een standaardkamer of genieten van de luxe van een suite met uitzicht op de tegenover liggende Blikmansweide: de ervaring is altijd onvergetelijk en positief. Maar het zijn niet alleen de kamers die de aantrekkingskracht van Hotel Avenarius bepalen. Het hotel herbergt ook een uitstekend restaurant waar culinaire hoogstandjes samensmelten met lokale smaken. Gasten worden uitgenodigd om te genieten van heerlijke gerechten bereid met verse, seizoensgebonden ingrediënten, vaak afkomstig van lokale boerderijen en producenten. Elk diner is een viering van de regionale keuken en een eerbetoon aan de rijke culinaire tradities van de Achterhoek.

Lokale gemeenschap
Naast het bieden van een uitstekende service aan gasten, heeft Hotel Avenarius ook een belangrijke rol gespeeld in de lokale gemeenschap. Door de jaren heen heeft het hotel talloze evenementen en bijeenkomsten gehost, variërend van bruiloften en jubilea tot zakelijke conferenties en culturele evenementen. Het is een plek waar herinneringen worden gemaakt en banden worden versterkt, waardoor het de kern vormt van het sociale weefsel van Ruurlo.

Trots
Terwijl Hotel Avenarius zijn dertigjarig jubileum viert, kijken Bob Olde Olthof en Arnold Labohm met hun medewerker(sters) met trots terug op al de prestaties en momenten van vreugde die het heeft gedeeld met gasten en de gemeenschap. Maar het kijkt ook vooruit, met dezelfde passie en toewijding die het vanaf het allereerste begin heeft gekenmerkt. Want zoals elk goed verhaal, is het verhaal van Hotel Avenarius er een van voortdurende groei. En dat is iets om te vieren.

En met die groei wordt onder meer het nieuwe Grand Cafe bedoeld. Want is men op zoek naar een unieke feestlocatie? Dan is men welkom in het vernieuwde Grand Café waar men een feestje, klein of groot kan vieren vanaf vijftien personen. Naast de exploitatie van Hotel Avenarius exploiteren Arnold Labohm en Bob Olde Olthof sinds 2014 ook Hotel ‘s Gravenhof in Zutphen. Dit hotel ligt midden in het oude centrum van de Hanzestad. 

Ter gelegenheid van het 30-jarig jubileum van Hotel Avenarius, nodigt men een ieder uit om deel te nemen aan de speciale jubileumaanbieding: een gastronomisch driegangenmenu voor 30 per persoon. Reserveren wordt sterk aanbevolen om teleurstelling te voorkomen via de website of telefonisch op: 0573-451122.


www.avenarius.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant