Het Borculose Brandweermuseum. Foto: PR

Het Borculose Brandweermuseum. Foto: PR

Info-avond over veranderingen Brandweermuseum

Cultuur

BORCULO - Het Brandweermuseum houdt op dinsdag 23 april een informatieavond voor iedereen die graag wil weten wat er gaat gebeuren met de vernieuwing van het museum. Er is veel veranderd in de afgelopen periode ten aanzien van de organisatie en de voorbereidingen voor de herinrichting zijn in volle gang.

De mensen van het Brandweermuseum neemt geïnteresseerden graag mee in deze veranderingen omdat het museum tenslotte een publieksdomein is. Wat staat er te wachten op deze avond? Na de inloop met een kopje koffie of thee en een warm welkom worden de aanwezigen in groepjes verdeeld. De groepjes lopen aan de hand van een route langs informatiestands waar vrijwilligers van het museum staan die vervolgens een korte pitch geven over hun werkzaamheden en hun ambities voor vernieuwing.
Een docent en twee leerlingen van het Zone.college staan bij de koffie stand van het museum klaar met hun cake/koek. Vanaf 19.30 is er de ontvangst en inloop, om 20.00 uur start het programma. De afsluiting is tegen 21.30 uur.
Graag aanmelden voor deze informatie-avond via de link op de website van het museum.


www.brandweermuseum
borculo.nl/ikkom

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant