Samen met collega's positief-kritisch kijken naar eigen werk. Foto: PR/Kunstkring Ruurlo
Samen met collega's positief-kritisch kijken naar eigen werk. Foto: PR/Kunstkring Ruurlo

Kijk op eigen werk bij Kunstkring Ruurlo

Cultuur

RUURLO - Kunstkring Ruurlo houdt op 7 maart weer een bijeenkomst ‘Kijk op eigen werk’ voor leden van de groep ‘Onze Kunstenaars’ en andere belangstellende kunstenaars. De bijeenkomst is in de grote zaal van het Kulturhus in Ruurlo, Nieuweweg 5 en begint om 19.30 uur.

Meerdere keren per jaar wordt door de kunstkring een gezellige bijeenkomst in het Kulturhus gepland waarbij (amateur)kunstenaars hun werk aan de andere aanwezigen laten zien. De meeste kunstenaars werken immers alleen in hun eigen atelier en dan kan het heel verfrissend en leerzaam zijn om het werk in wording of de uiteindelijke creatie aan gelijkgestemden te laten zien. Dat kan om schilderwerk gaan, maar ook om 3D-objecten of andere kunstvormen.

Het is - als je voor de eerste keer gaat - misschien wel een beetje spannend, maar er valt veel te leren van de opmerkingen van ’collega’s’. Er wordt vaak aan de hand van een thema gewerkt of naar een bepaalde opdracht. Men hoeft geen lid te zijn van de KunstKring Ruurlo om aan de bijeenkomst ‘Kijk op eigen werk’ deel te mogen nemen. Ook kunstenaars die zich nog niet hebben aangemeld voor deze groep zijn nog van harte welkom. Het is wel fijn vooraf even door te geven dat men van de partij is.

Een deelnemer hoeft ook geen lid te zijn van de groep ‘Onze kunstenaars’, maar wie zich daarvoor aanmeldt en lid is van de KunstKring krijgt op de website van Kunstkring Ruurlo een eigen plekje met vermelding van naam, e-mailadres en een foto van een kunstwerk. Met daarbij desgewenst ook nog een link naar de eigen website van de kunstenaar. Wie op die speciale pagina staat is gemakkelijk vindbaar voor degene die geïnteresseerd is in je werk. Voor alle duidelijkheid: hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht. Wie in het overzicht van ‘Onze Kunstenaars’ geplaatst wil worden, kan zich aanmelden via de site. Wie op 7 maart wil komen maar niet is ingeschreven betaalt een  verplichte kleine bijdrage van 2,50 euro. Aanmelden kan via onzekunstenaars@kunstkringruurlo.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant