Het Open Atelier schilderen en boetseren zorgt voor inspiratie en gezelligheid. Foto: PR

Het Open Atelier schilderen en boetseren zorgt voor inspiratie en gezelligheid. Foto: PR

Open Atelier Schilderen en Boetseren

Cultuur

RUURLO – Het open atelier gaat weer van start, op vrijdagmiddagen vanaf 13 januari in het atelier in het Kulturhus. Het brengt inspiratie en gezelligheid. Er kan met elkaar geschilderd, geboetseerd, getekend en gehandwerkt worden.

Ga gerust eens ervaren hoe stimulerend het is om dat met elkaar te doen. Mensen met dezelfde hobby’s en interesses die van elkaars ervaring kunnen leren.
In het Open Atelier brengt de deelnemer de eigen schilder-, boetseer- of tekenspullen mee van huis. Voor iedereen die het fijn vindt individueel te werken, maar wel met de sfeer van een groep. Men werkt aan het eigen werkstuk. Er is geen docent maar wel de stimulerende aanwezigheid van de mede-deelnemers. Het samen creatief bezig zijn werkt inspirerend en zo nodig helpen de aanwezigen elkaar. Voor velen is het net dát zetje, om weer tijd aan je hobby te besteden of nieuwe vaardigheden aan te leren. Dat allemaal onder het genot van een kopje koffie of thee.

Kosten
Men schrijft zich in één keer in voor negen middagen. De kosten voor deelname bedragen 45 euro (exclusief materiaal). Alleen bij voldoende aanmeldingen gaat de deur van het Open Atelier open, op vrijdagen, vanaf 13 januari steeds van 13.30 tot 15.30 uur.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant