Jet Gerritsen werd reservekampioen met haar pony Maarlen's Rhapsody in het B- springen. Foto: PR

Jet Gerritsen werd reservekampioen met haar pony Maarlen's Rhapsody in het B- springen. Foto: PR

Provinciale successen leden Rijvereniging en Ponyclub Ruurlo

Algemeen

RUURLO – Voor verscheidene leden van Landelijke Rijvereniging en Ponyclub Ruurlo stonden de afgelopen drie weekenden in het teken van de Indoor Regiokampioenschappen voor paarden en pony’s van de provincie Gelderland.

Voor Ruurlo kwam bij de paarden Rianne Mulder met Maximarijke in de klasse L2 dressuur aan de start. Voor de dressuur bij de pony’s hadden zich Carmen Blikman met L’ami noir in de L1 categorie A/B, Levi Heusinkveld met Tjiesto L.H. en met Spoorzicht’s Jaguar in de L1 categorie D/E, Levi Heusinkveld met Tennessee in de M1 categorie.C en Lili Meurink met Lovely Johnny in de M1 categorie D/E geplaatst.
Bij het springen kwamen aan de start: Jet Gerritsen met Maarlens’s Rhapsody B categorie C, Nena Bozic met Pronk Stables Pépé B categorie D/E en Levi Heusinkveld met Tennessee L categorie C. Het kampioenschap springen paarden wordt op 12 maart verreden. Alana Toxopeus komt dan, met Thunder, aan de start voor LR Ruurlo in de klasse L- springen.

Levi Heusinkveld heeft zich tijdens de Indoor Regiokampioenschappen met maar liefst twee pony’s geplaatst voor de Nederlandse Kampioenschappen. Zij mocht tweemaal het kampioenslint in ontvangst nemen: één met haar pony Tjiesto L.H en één met haar pony Tennesse. Jet Gerritsen werd reservekampioen met haar pony Maarlen’s Rhapsody in het B- springen. Ook zij zal in maart in Ermelo Ponyclub Ruurlo vertegenwoordigen op de Nederlandse Kampioenschappen. Lili Meurink met haar pony Lovely Johnny behaalde een hele mooie derde plaats in de klasse M1 categorie D.

Narcissenactie
Tevens laat Landelijke Rijvereniging en Ponyclub Ruurlo alvast weten dat men zaterdag 12 maart de jaarlijkse narcissen actie houdt. Evenals vorig jaar in verband met de corona middels een narcis- afhaalstraat op de parkeerplaats bij café-restaurant De Keizerskroon van 10.00 tot 12.00 uur. 

Levi Heusinkveld heeft zich tijdens de Indoor Regiokampioenschappen met maar liefst twee pony's geplaatst voor de Nederlandse Kampioenschappen. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant