Meet-Inn: online in contact

Algemeen

BERKELLAND – Nu de lockdown wederom een feit is, is het organiseren van fysieke ontmoetingen moeilijk, zo niet onmogelijk. De nieuwe Rank, pioniersplek in Borculo en omstreken, moet haar aanbod daarom aanpassen en gaat met de Meet-Inn opnieuw online op 9 januari.

Normaliter is er elke tweede zondag van de maand een ontmoeting, de Meet-Inn genaamd. Deze bijeenkomsten gaan gepaard met muziek en een gast die verdiept. Soms is dat een predikant, soms ook niet.
In januari is er geen mogelijkheid om samen te komen, dit gaat de organisatie na aan het hart. Om toch een ontmoeting te creëren, is ervoor gekozen om opnieuw online te gaan, wat in 2021 noodgedwongen ook een aantal keren is gebeurd. Op 9 januari vanaf 11.30 uur kan iedereen inloggen op meet.google.com/ydr-bcez-gnx . Dit adres is ook te vinden op www.nieuwerank.nl, doorklikken op Meet-Inn. Er is ruimte voor gesprek, de organisatie zorgt voor online muziek en een verdieping waarin het nieuwe jaar en de voornemens van mensen aan bod komen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo