De shirts voor deze voetbaldagen waren aangeboden door Teunissen Mode. Foto: PR

De shirts voor deze voetbaldagen waren aangeboden door Teunissen Mode. Foto: PR

Zeventig kinderen vermaken zich twee dagen op ‘t Rikkelder

Algemeen

Geslaagde Sven voor Ogen Voetbaldagen

RUURLO – Op sportpark ‘t Rikkelder van voetbalvereniging Ruurlo was het vorige week donderdag en vrijdag een drukte van belang. Ruim zeventig kinderen en 25 begeleiders stonden klaar voor de jaarlijkse Sven voor Ogen voetbaldagen.

Secretaris Ria Steging van VV Ruurlo en Sven Bonsel van Sven voor Ogen openden samen de voetbaldagen. Onder luid gejuich gaven de jeugdvoetballers aan dat ze er zin aan hadden. In het opvallende oranje tenue stormden ze de velden op. Dit jaar had Jan Ligtenberg, samen met een drietal leden die de opleiding Sport en Bewegen volgen, de leiding. Het viertal had een mooi en afwisselend programma samengesteld voor de jeugdvoetballers. De leden van de Activiteitencommissie van VV Ruurlo zorgden voor het randgebeuren. 

Op donderdag stond er een parcours klaar met diverse spellen zoals onder meer een sponzen race, een voetbaldans en technische hoogstandjes. Tie Dye was ook een onderdeel van het parcours. De shirts voor deze voetbaldagen waren aangeboden door Teunissen Mode. Ook de pannakooi en boardingvoetbal ontbraken niet.
Donderdagmiddag stonden er voor de kinderen een heerlijk kopje soep en broodje hamburger of frikandel klaar om daarna aan de Champions League te beginnen. De voetballers waren ingedeeld op leeftijd. Het werd een fanatieke middag. Na afloop kregen ze een heerlijk ijsje van Barbershop NUR aangeboden.
Op vrijdag was de morgen ook gevuld met vele spelletjes. Alles draaide om de bal. Dankzij de ‘broodsmeermoeders’ kregen de voetballers heerlijke boterhammen van Bakkerij Oude Wesselink. Vrijdagmiddag stond het vervolg van de Champions League op het programma. Na afloop was er een heerlijk buffet en een mooie medaille als aandenken voor de kinderen.

Zeventig jeugdvoetballertjes namen deel aan de Sven voor Ogen voetbaldagen. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant