Foto: PR

Foto: PR

Sponsoren doneren massaal voor voetballoterij VV Ruurlo

Algemeen

RUURLO - Voetbalvereniging Ruurlo doet sinds twee weken actief mee aan de amateurvoetballoterij van de KNVB. Op dit moment zijn er ruim 400 loten verkocht aan leden en niet-leden die de club ondersteunen. Van elk verkocht lot van 2,50 euro gaat maar liefst twee euro naar de vereniging. Een mooie actie van de KNVB, die daarmee de vele voetbalverenigingen in Nederland actief wil ondersteunen. Wat deze loterij extra interessant maakt voor Ruurloërs is dat lokale sponsor prijzen kunnen doneren, die vervolgens onder de lotenkopers van de VV Ruurlo verdeeld gaan worden.

De KNVB heeft zelf een aantal mooie prijzen ter beschikking gesteld. Zo is de hoofdprijs maar liefst vijfduizend euro voor de deelnemer. Zijn vereniging krijgt dan hetzelfde bedrag. Maar voor de Lochemse lotenkopers ligt er nog veel meer klaar. Zo zijn er cadeaubonnen beschikbaar gesteld door Mevo Precision Technology, gift cards van Hampshire Hotels Ruurlo, waardebonnen van de Kluswijs en een aantal vlaaien naar keuze van Bakker Oude Wesselink. Obbink stelde tien bluetooth speakers in de kleuren geel en zwart beschikbaar en Ferti Plus doneerde een luxe dispenser met vliegenspray gedoneerd, DPC Solutions Ruurlo bood twee muizen en een mooie Bluetooth box aan en De Spannevogel Ruurlo kwam met twee tassen met woonaccessoires. Gilde van Adviseurs schonk een aantal drinkflessen. “Dat is natuurlijk fantastisch, juist in deze moeilijke tijden blijven de sponsoren de voetbalvereniging actief steunen. Daar mag de club blij mee zijn”, aldus VV Ruurlo.
De verloting is geheel digitaal. Men krijgt de loten toegestuurd via de mail. De trekking is op 12 juli om 12.00 uur en de winnaars krijgen eveneens via de mail bericht. Voetbalvereniging Ruurlo wil de opbrengst van deze verloting besteden aan het jubileumweekend volgend jaar. Op 1 april 2022 bestaat de VV Ruurlo negentig jaar en het komende seizoen zal dan ook in het teken daarvan staan.
VV Ruurlo roept iedereen op om gebruik te maken van deze mooie actie en loten te kopen via onderstaande website (zoek dan op Ruurlo). In het tussenklassement stond de Ruurlose club het afgelopen weekeinde als zesde vereniging die het grootste aantal loten had verkocht.


amateurvoetballoterij.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant