<p>Zowel oud als jong genoten van de draaiorgelserenade van de Zonnebloem Ruurlo. Foto: PR.&nbsp;</p>

Zowel oud als jong genoten van de draaiorgelserenade van de Zonnebloem Ruurlo. Foto: PR. 

Zonnebloem Ruurlo brengt draaiorgelserenade

RUURLO – De Zonnebloem afdeling Ruurlo bracht woensdag 31 maart letterlijk en figuurlijk een zonnetje onder de bewoners van De Schoven, De Garven, Hemminkhof en De Parel. Ze werden die dag namelijk verrast met een draaiorgelserenade.

Door Jan Hendriksen

De bewoners van De Schoven en De Garven werden door het verzorgend personeel buiten heerlijk in het zonnetje gezet, met een kopje koffie erbij. Zo konden zij genieten van de klanken uit vervlogen dagen. Er werd soms zelfs volop meegezongen op de melodieën die het authentieke draaiorgel uit Apeldoorn liet horen. Uiteraard werden alle coronaregels in acht genomen.

Bij de Hemminkhof en De Parel werd het orgel op een centrale plek neergezet zodat alle bewoners ervan konden genieten. Deze draaiorgelserenade was in de loop van de morgen ook Kinderopvang Avonturijn ter ore gekomen. De leidsters van de kinderopvang kwamen daarop met een grote schare kinderen naar het draaiorgel kijken en luisteren.

Gelijktijdig brachten vrijwilligers van de Zonnebloem Ruurlo aan maar liefst 110 gasten een zakje paaseitjes om te laten weten: ‘We vergeten je niet’. Ook de 56 lotenverkopers en de 49 vrijwilligers van de Zonnebloem Ruurlo werden verrast met een zakje chocolade eitjes met een kaart met ‘De Zonnebloem wenst u een vrolijk Pasen’.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden