Scherpe tafel- en keukenmessen. Foto: W. Bleumink

Scherpe tafel- en keukenmessen. Foto: W. Bleumink

De messen worden geslepen bij Repair Café Berkelland

Algemeen

BORCULO - Repair Café Berkelland maakt weer scherp wat bot is. De medewerkers beschikken over een professionele messenslijpmachine en ook de vakkennis om keuken- en tafelmessen weer perfect in orde te maken.

Bij Repair Café Berkelland kan men terecht voor reparaties van allerhande draagbare huis-, tuin, en keuken- apparaten, defecte Senseo- en Nespresso-apparaten en het vervangen van horlogebatterijen. Men beschikt inmiddels over een zeer ruime voorraad gebruikte en nieuwe onderdelen. Ook voor slijpwerk van (elektrische) heggenscharen, snoeischaren, kantenknippers, messen van cirkelgrasmaaiers, beitels, huishoudscharen, tafel-, en keukenmessen is het RCB het juiste adres.
Repair Café Berkelland is een vrijwilligersorganisatie die belangeloos en zonder winstoogmerk spullen repareert voor alle inwoners van Berkelland en omstreken en is met name bedoeld voor hen die het zelf repareren niet (meer) kunnen. De reparaties zijn gratis. De eventuele onderdelen worden tegen kostprijs doorberekend. Een vrijwillige bijdrage is gebruikelijk. Voor het slijpwerk wordt afhankelijk per type een klein vast bedrag berekend. Hiervan worden onder meer de noodzakelijke reparatiematerialen en gereedschappen aangeschaft.
Repair Café Berkelland repareert dagelijks. Wie een reparatie of slijpwerk wil laten uitvoeren kan een afspraak maken met de coördinator Wijnand Bleumink in Borculo, dagelijks van maandag t/m zaterdag via tel. 06-57977625 of 0545-287915, e-mail: repaircafeberkelland@kpnmail.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant