Het prijzenpakket voor de bingo en loterij is zeer uitgebreid. Foto: Jan Hendriksen

Het prijzenpakket voor de bingo en loterij is zeer uitgebreid. Foto: Jan Hendriksen

Grootste Reurlse Bingo ooit

Algemeen

Samenwerking tussen VV Ruurlo en De Tapperij

Door Jan Hendriksen

RUURLO – In deze coronacrisis zitten verenigingen en ondernemers met de handen in het haar. Talloze geplande verenigings- en (horeca) activiteiten kunnen helaas geen doorgang vinden. Zowel voetbalvereniging Ruurlo als café-restaurant De Tapperij in Ruurlo hadden in de afgelopen weken het idee om een online bingo te organiseren. En beide partijen bundelden de krachten.

En zo organiseert De Tapperij op zaterdagavond 27 februari in samenwerking met VV Ruurlo een online bingo en een loterij. "Het was even uitvogelen hoe we dit het beste konden doen. Het wordt de grootste ‘Reurlse Bingo' ooit, via een livestream, op zaterdagavond 27 februari vanaf 20.00 uur”, zo verklaart Hans Ribbers van De Tapperij. In eerste instantie was de bingo en loterij op 13 februari gepland. Maar in samenspraak met de gemeente Berkelland hebben beide partijen besloten deze te verplaatsen naar 27 februari. Het prijzenpakket voor de bingo en loterij is zeer uitgebreid. Meer dan zestig Ruurlose bedrijven en ondernemers zijn bereid gevonden prijzen beschikbaar te stellen. Talloze waardebonnen en diverse hoofdprijzen zoals een Dubbelfrisfiets behoren tot de prijzenpot. "In een mum van tijd had ik die bij elkaar. De medewerking was hartverwarmend”, zo verklaart Hans Ribbers. De Ruurlose muziekband De Sleppers omlijst de avond vanuit de grote zaal van De Tapperij met een paar fijne hits en veel tromgeroffel. Voorzitter Henry Meutstege van VV Ruurlo opent de avond.

Deelnemers kunnen meedoen door een Bingoborrelbox voor twee personen inclusief zes bingo kaarten voor 25 euro kopen bij De Tapperij. De loten kosten één euro per stuk. De opbrengst van de loterij komt ten goede aan de jeugdafdeling van VV Ruurlo. Men kan zowel aan de bingo als de loterij deelnemen of aan één van beide. Bestellen kan bij De Tapperij via tel. 0573 452148.


www.vvruurlo.nl

facebook.com/DeTapperijRuurlo

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant