Op het nieuwe touchscreen is alle informatie van Borculo en wijde omgeving snel te vinden en te raadplegen. Foto: PR
Op het nieuwe touchscreen is alle informatie van Borculo en wijde omgeving snel te vinden en te raadplegen. Foto: PR

VVV in Borculo weer open

BORCULO - De VVV aan de Hofstraat in Borculo opent vanaf 2 juni weer de deuren. Tevens is het Brandweer- en Stormrampenmuseum vanaf dan weer te bezichtigen. De Fiets4daagse is doorgeschoven naar volgend jaar. Wie toch graag een route wil fietsen kan gratis een route van een eerder jaar ophalen.

De vrijwilligers van de VVV heten iedereen vanaf 2 juni graag weer welkom. Het kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 12.00 tot 16.00 uur. Het Brandweer- en Stormrampenmuseum is tevens zaterdag en zondag van 14.00 tot 16.00 uur te bezoeken; het VVV-kantoor is dan gesloten.

De jaarlijkse BorculoBruist-brochure is inmiddels klaar en is gratis af te halen op het kantoor. Huis-aan-huisverspreiding vindt dit jaar niet plaats zodat belangstellenden een exemplaar dienen af te halen. In de brochure staat alles wat Borculo en de voormalige kerkdorpen Geesteren, Gelselaar en Haarlo te bieden hebben op gebied van toerisme en recreatie. In verband met de coronacrisis adviseert de VVV iedereen vooraf te checken of het geplande evenement doorgaat dan wel of de gelegenheid geopend is. Wie zich verder wil verdiepen in de mogelijkheden in en rond Borculo kan nu via een groot touchscreen in het kantoor alles zelf opzoeken en bekijken. Het is ontwikkeld in samenwerking met Stichting Achterhoek Toerisme. Een handig te bedienen scherm laat onder andere bezienswaardigheden en foto’s zien en inspireert bezoekers.
De bekende Borculose Fiets4daagse is verplaatst naar 20 tot en met 23 juni 2021. Om fietsliefhebbers niet teleur te stellen, zijn er routes van voorgaande jaren beschikbaar die gratis kunnen worden afgehaald. Fietsers krijgen de route op papier met tevens een aantal richtlijnen om zo te genieten van de prachtige omgeving.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden