Schiettoernooi sv Wilhelmina

Schiettoernooi sv Wilhelmina

RUURLO – Sportschietvereniging Wilhelmina organiseert ook dit jaar weer haar jaarlijkse competitie geweerschieten voor straten, buurten, verenigingen, bedrijven en families. Het toernooi vindt plaats in schietlokaal 't Schietkroontje achter café-restaurant De Keizerskroon op maandagavond 4 november en 11 november en op de woensdagavond 6 en 13 november.

De schutters mogen ook dit jaar weer staand opgelegd schieten. Natuurlijk kan men ook vanaf het krukje of geknield schieten. De schietavonden beginnen om 19.00 uur. Er wordt geschoten in teams van vier personen waarvan een persoon lid mag zijn van een schietsportvereniging. Er kan worden deelgenomen door zowel mannen als vrouwen mits men zestien jaar of ouder is. Jeugdteams in de leeftijd van dertien tot en met vijftien jaar zijn ook welkom. Er zijn wisselbekers beschikbaar voor de beste vrouwen-, mannen- en gemengde teams. Elke schutter mag in meerder teams mee schieten. Ook ontvangen de schutters van de winnende teams persoonlijk een medaille. En er is een beker voor de beste schutter van de vrouwen en mannen individueel.

Aanmelden kan tot maandag 23 oktober aanmelden. Opgaveformulieren zijn te vinden op de website van Sportschietvereniging Wilhelmina Ruurlo. De voorkeursavond voor deelname, maandag of woensdag dus, kan worden vermeld bij aanmelding. De prijsuitreiking is op maandag 26 november om 20.00 uur in 't Schietkroontje.


www.svwilhelmina.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden