Op zondag 23 september mogen baas en hond weer samen zwemmen in De Meene. Foto: Jan Hendriksen
Op zondag 23 september mogen baas en hond weer samen zwemmen in De Meene. Foto: Jan Hendriksen

Geweldig jubileumseizoen De Meene ten einde

Algemeen

Baas en Hond zwemmen sluitstuk van 2018

RUURLO – Zou er iemand zijn die aan het begin van het seizoen had durven te voorspellen dat er op 13 september ruim 66.000 bezoekers op de teller van de kassa zouden staan van Recreatiecentrum De Meene? Vorige week donderdag, terwijl het Septemberfeest op het punt van beginnen stond, was dat toch echt het geval.

Met ongelofelijke trots kijkt het bestuur van Stichting Zwembad Ruurlo terug op een in alle opzichten méér dan geslaagd 45-jarig jubileumseizoen. Heel veel dank gaat uit naar met name de vakantiekrachten, lifeguards en overige vrijwilligers die onder andere tijdens de extreem drukke dagen gigantisch veel werk verzet hebben. Tijdens de feestelijke seizoensafsluiting zal hier zeker de nodige aandacht voor zijn.

Helemaal ten einde is het seizoen nog niet want traditioneel is de laatste middag van het seizoen gereserveerd voor bazen en hun honden. Zondag 23 september zijn tussen 14.00 en 16.00 uur alle honden, baasjes en toeschouwers nog één keer welkom in het zwembad. Voor honden, die flink in het zonnetje zullen worden gezet, wordt er een kleine bijdrage gevraagd, de baasjes en toeschouwers kunnen gratis naar binnen.

Ook in het nieuwe seizoen kan De Meene volgend jaar vrijwilligers goed gebruiken. Op de website www.zwembad-demeene.nl kan men zien dat er diverse leuke klussen zijn. Alle (trouwe) bezoekers worden bedankt voor de komst dit jaar en Stichting Zwembad Ruurlo hoopt dat men ook in 2019 de weg naar het recreatiebad weer weet te vinden.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant