Opgeknapt recreatiebad de Meene gaat weer open

RUURLO – Een tien meter lang piratenschip zal zaterdagmiddag 21 april in recreatiezwembad de Meene dobberen en het begin inluiden van het 45ste zwemseizoen van het Ruurlose openluchtzwembad. Vanaf 13.00 uur start die middag het jubileumseizoen en laten de medewerkers van zwembad de Meene iedereen zien hoe ongelofelijk veel werk er de afgelopen maanden is verricht.

Een vernieuwde plaza, een nieuw bekleed peuterbad, diverse nieuwe speelobjecten en een enorm opgeknapt park zijn de resultaten van keihard werken door onder andere een aantal heel trouwe, fanatieke vrijwilligers. Ook de nieuwe opslagruimte is bijna klaar. Het bestuur van Stichting Zwembad Ruurlo, die het recreatiebad exploiteert en eveneens bestaat uit vrijwilligers, is bijzonder trots te merken dat het Ruurlose zwembad meer en meer leeft binnen Ruurlo en ver daarbuiten. Ook over de grens in Duitsland geniet het zwembad inmiddels bekendheid. Het bestuur wil iedereen de kans geven om het opgeknapte bad met eigen ogen te kunnen zien.

Zaterdagmiddag 21 april is de entree dan ook gratis en kan er naast het spectaculaire piratenschip ook buiten het water deelgenomen worden aan sportieve activiteiten op het vernieuwde sportveld. Tevens kan men deze middag informatie krijgen over de vele mogelijkheden voor verjaardagsfeesten, bedrijfsuitjes of andere feestelijke aangelegenheden. Recreatiebad de Meene wil maatwerk leveren en iedereen een geheel verzorgde dag voorschotelen, te beginnen op 21 april om 13.00 uur.


www.zwembad-demeene.nl

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten