Een scène uit de musical, opgevoerd door OBS Markvelde. Foto: PR
Een scène uit de musical, opgevoerd door OBS Markvelde. Foto: PR

'Alles overboord' bij OBS Markvelde

Algemeen

DIEPENHEIM - De musical 'Alles overboord' is drie keer opgevoerd door de groepen 6,7 en 8 van OBS Markvelde.

Op woensdag en donderdag, 11 en 12 juli, werd de jaarlijkse musical drie maal opgevoerd in 'het Lammershoes', door groep 6, 7 en 8 van OBS Markvelde voor respectievelijk de kinderen van de school, de ouders en verdere belangstellenden.

'Help, we zijn het bruidspaar kwijt'
Het verhaal speelt zich af voor de deur van twee concurerende bakkerswinkels. Sinds de ceremonie in het gemeentehuis is het bruidspaar, de oudste dochter van bakker Bokkepoot en de zoon van bakker Bol, verdwenen... Het was een musical vol dubbelzinnigheden en woordgrapjes, onverwachte situaties en het het bijleggen van een jaren durende ruzie tussen de de bakkers Bol en Bokkepoot. Het leek af en toe het 'Familiediner' wel.

De leuke typetjes, humoristische scenes en mooie liedjes maakten het geheel tot een mooi spektakel. en natuurlijk kwam uiteindelijke alles goed. Met een welverdiend applaus neemt groep 8 op deze ludieke wijze afscheid van hun school, de leerkrachten en de medeleerlingen. Zowel groep 8 als de groepen 6 en 7 en alle bezoekers kunnen terugkijken op een geweldige musical.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant