Q-Select
Q-Select Eigen promo foto Q-Select

Vierde editie Kleintje Woodstock Borculo

Muziek

BORCULO - Na een uitverkochte derde editie is er met veel enthousiasme gewerkt aan de vierde editie van Kleintje Woodstock. Op zondagmiddag 23 juni verzamelen muziekliefhebbers zich weer op het evenemententerrein Bosberg 22 in Borculo voor een dag vol muziek, plezier en herinneringen maken. 

Er staan twee podia en een line-up die er wezen mag. Optredens van ‘60-’70-band en mede-organisator, Q-Select, The Sec (op veler verzoek weer aanwezig), AkoestikA, New Vintage en The Seventies zullen de geest van de legendarische Woodstock-periode nieuw leven inblazen, met hun eigen geluid en energieke performances.
Daarnaast kunnen bezoekers genieten bij diverse marktkraampjes met kleding, sieraden en kristallen, wat zorgt voor een fijne festivalervaring. Tickets zijn nu beschikbaar in de voorverkoop voor 13,50 euro, inclusief één consumptie, via www.kleintjewoodstock.nl. Aan de kassa kosten tickets 14,50 euro, exclusief een consumptie. Deze viering van muziek, gemeenschap en nostalgie op Kleintje Woodstock 2024 kan dus nog. Voor meer informatie en updates, bezoek www.kleintjewoodstock.nl of volg het festival op sociale media. Kleintje Woodstock opent de deuren om 12.30 en het duurt tot 18.30 uur.

The Seventies
Akoestika
New Vintage

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant