Tornax pakt bonuspunt

Algemeen

RUURLO - De mannen van volleybalvereniging Tornax Heren 1 konden er tevreden mee zijn, het bonuspunt dat zij op de valreep toch nog veroverden op het Doetinchemse Orion 4. Tijdens de eerste drie sets hadden zij weinig in te brengen.

De Ruurlose mannen traden op zaterdag 14 december aan in Doetinchem. Met twee spelers van Heren 2 vanwege twee geblesseerden en een zieke. Orion is een goede ploeg en speelt in de top van de promotieklasse. Alleen in de start van de wedstrijd ging het gelijk op, maar aan het eind van de eerste set kwamen de Tornax-heren er niet meer aan te pas. Dit beeld werd voortgezet in de tweede en derde set. Pas in de vierde set trok Tornax het spel steeds meer naar zich toe, ondanks een slechte start. Bekeken prikballen werden afgewisseld met servicedruk en mooie aanvallen. Nadat Tornax met 21-24 voor was gekomen, werd het met 23-25 toch nog een spannend slot.|
In het nieuwe jaar starten de mannen op zaterdag 11 januari met een thuiswedstrijd. Tegenstander in sporthal 't Rikkenhage is LIVO Heren 3.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant