advertorial

Informatie over Apotheken Ruurlo

Algemeen

RUURLO - Onlangs zijn diverse berichten in de media verschenen over de apotheken in Ruurlo. In tegenstelling tot wat enkele van deze berichten suggereerden, kunt u in beide apotheken de medicatie halen zoals u gewend bent.

Samenwerking
De medewerkers van de apotheken staan klaar om u van de beste zorg te voorzien, nu en in de toekomst. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn zullen de apotheken intensiever gaan samenwerken. In eerste instantie zult u daar niet veel van merken. Echter, de intentie is om op termijn gezamenlijk vanuit één locatie te werken. Zodra hier meer over bekend is zullen wij u informeren.

Aanvullende diensten
Gebruikt u dagelijks medicatie? Dan kunt u gebruik maken van de 'herhaalservice'. Het computersysteem van de apotheek signaleert wanneer uw chronische medicatie op zal zijn en vraagt de recepten tijdig aan bij de huisarts. U krijgt vervolgens van de apotheek bericht wanneer de medicatie gehaald kan worden. Deze service wordt u aangeboden in samenwerking met de Ruurlose huisartsen.
In geval er niet de mogelijkheid is om de medicatie op te halen bieden de apotheken de service om de medicatie aan huis te bezorgen.
Informeer naar deze aanvullende diensten in uw apotheek.

Openingstijden en dienstregeling
De openingstijden van apotheek 't Rikkelder zijn gewijzigd. Evenals andere apotheken in de regio is de apotheek op zondag gesloten.

Apotheek 't Rikkelder:
maandag t/m vrijdag: 08.00 - 12.30 uur en 13.30 - 18.00 uur
Zaterdag: 11.00 - 14.00 uur
Zondag: Gesloten.
't Rikkelder 22
Telefoon: 0573-454 522

Apotheek Ruurlo:
Maandag t/m vrijdag: 08.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 13.00 uur
Zondag: Gesloten.
Dorpsstraat 21
0573-763 783 

Buiten openingstijden van de apotheken zal de Gelre-apotheek in Zutphen geopend zijn voor spoedmedicatie. De dienstapotheek bevindt zich in het Gelre ziekenhuis, Den Elterweg 77, 7207AE Zutphen. Hier is tevens de huisartsenpost gevestigd.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant