Opening 't Dorpshuis Ruurlo

Algemeen

RUURLO - Na een tijd van gedegen voorbereiding komt de officiële opening van 't Dorpshuis Ruurlo in zicht. De opening vindt plaats op zaterdag 29 oktober om 14.00 uur. Plaats van handeling is de bibliotheek in Ruurlo.

Eerder is er in september een voorproefje geweest en presenteerde 't Dorpshuis zich door informatie te geven en vragen te beantwoorden als: wie zijn we, wat doen we, wat willen we bereiken en waarvoor kun je bij 't Dorpshuis terecht. In de tweede helft van september zijn er op dinsdag- en vrijdagochtenden al een aantal enthousiaste bezoekers geweest. Door alle publiciteit weten belangstellenden de plek in de bibliotheek van Ruurlo al goed te vinden.

Ook van de wensboom – waarop vraag en aanbod kan worden vermeld - is al volop gebruik gemaakt. Op de openingsmiddag van 29 oktober wordt de eerste koppeling van wens en aanbod kenbaar gemaakt.

De opening wordt gestalte gegeven op een manier waaruit het thema 'verbinding in de samenleving' spreekt; verbinding is namelijk ook een van de doelstellingen die 't Dorpshuis wil bereiken. De werkgroep heeft er voor gezorgd dat deze middag - die wordt opgeluisterd door muziek - voor iedereen het bezoeken waard zal zijn.

Van deze gelegenheid wil bestuur en werkgroep ook gebruik maken om Ineke van Rheenen, initiatiefneemster van het eerste uur, in het zonnetje te zetten en haar te bedanken voor haar inzet, vrije uurtjes en vooral ook haar doorzettingsvermogen. Ineke neemt afscheid van de werkgroep. Zonder haar zou 't Dorpshuis waarschijnlijk nog niet gerealiseerd zijn.

Iedereen die geïnteresseerd is wordt van harte uitgenodigd om bij de feestelijke opening op 29 oktober om 14.00 uur aanwezig te zijn. Vanaf 13.30 uur is er al een muzikale verrassing. Na de opening is er koffie/thee of limonade voor belangstellenden en kan nog even gezellig worden nagepraat.


www.dorpshuisruurlo.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant