Wandelen vanuit 't Dorpshuis Ruurlo

RUURLO - Op vrijdag 5 april is de volgende wandeling vanuit ’t Dorpshuis Ruurlo. De deelnemers verzamelen die dag vanaf 10.30 uur voor een gezamenlijk kopje koffie of thee, praten eventueel wat bij en starten om 11.00 uur bij de bibliotheek in Ruurlo (Dorpsstraat 74) aan de tocht. Wie wil meedoen, komt op tijd. 

De wandeling is ongeveer 5,5 kilometer lang en dit gebeurt in een dusdanig tempo dat de groep uiterlijk om 12.15 uur weer terug is. Deelname aan de wandeling is gratis, voor eigen risico en aan- of afmelden is niet nodig. De kosten voor een kopje koffie of thee bedragen 50 cent. Bij slecht weer gaat de wandeling niet door.

De eerstvolgende wandeling hierna wordt gehouden op vrijdag 19 april. Deze wandelingen zijn gewoonlijk één keer in de veertien dagen en steeds op de vrijdagmorgen; maar wanneer er vijf vrijdagen in één maand zijn wandelen ze een keer extra. Mensen die zin hebben om mee te gaan zijn van harte welkom. Het is niet alleen goed om te bewegen, maar het is ook heel gezellig met elkaar. Vaak ontstaan er juist door het wandelen leuke (nieuwe) contacten. Actuele Informatie over wandelen is te vinden op de website van ’t Dorpshuis of verkrijgbaar via: 06-13917062.

 www.dorpshuisruurlo.nl