Wandeling IVN Markepad

REGIO – Natuurorganisatie IVN organiseert maandelijks een zondagse wandeling. Deze maand een heel bijzondere op een bijzondere nieuwe plek. Het is bij de Markeplas, tussen Hengelo en Zelhem.

Wandelen in de natuur is niet alleen waarnemen wat je ziet, maar het gaat ook om horen, ruiken, voelen en proeven. Deze afwisselende wandeling gaat over bosgrond en weiland en langs de Makerplas. Maar alle zintuigen doen deze keer mee, dat prikkelt en brengt je tot nieuwe kennis en ervaringen. Het stimuleert hopelijk om ook anders naar de natuur te kijken. Er wordt gelopen met extra veel gidsen in kleinere groepjes. Deze wandeling is zeker heel aantrekkelijk voor jong en oud. De start van deze ongeveer twee uur durende excursie is om 14.00 uur op de hoek van de Aaltenseweg en Varsselsestraat/Rijnweg in Zelhem. Halverwege is er een koffiestop.
Aanmelden is niet nodig, meelopen is gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Meer info bij de hoofdgids Ineke Rood, tel. 06-12308457 of via inekerood1@gmail.com.