Zonnebloem naar tuin Warmelo met zand-sculpturen

GEESTEREN - De Zonnebloem afdeling Geesteren-Gelselaar wil haar gasten uitnodigen om samen een bezoek te brengen aan de tuin van kasteel Warmelo te Diepenheim, op woensdag 7 juni.

De Engelse tuin is op dit moment op zijn mooist, vele bloemen, planten en struiken staan in bloei. En verder prachtige beelden, een vogeltuin en vijverpartijen. Verder zijn er ook weer meer dan twintig zandsculpturen te bewonderen, die door kunstenaars van over de gehele wereld zijn uitgehouwen. Dagen zijn deze mensen ermee bezig geweest en het resultaat is verbluffend. 

Aanmelden om woensdagmiddag 7 juni mee te gaan naar kasteel Warmelo in Diepenheim kan nog. Er wordt een vergoeding gevraagd van 10 euro (exclusief de gebruikelijke reiskosten).

Het doel is om 13.30 bij het Warmelo zijn, zodat allen rustig de tijd hebben om door het gehele park te gaan; dus dat wordt even geen middagdutje doen. De deelnemer wordt keurig op tijd op gehaald en uiteraard ook weer thuis gebracht door een vrijwilliger. Om één en ander goed te regelen is er het verzoek om bij de opgave door te geven of men gebruikmaakt van een rollator of eventueel een rolstoel. Er wordt alles aan gedaan om iedereen mee te nemen.

Men kan zich hiervoor opgeven bij Jannie Kreunen, via tel. 481421 of Joke Zieverink, tel. 481349, uiterlijk voor 5 juni.