Door het regio kampioenschap mag het Mix recreantenteam van Tonnax deelnamen aan het NK. Foto: PR.

Door het regio kampioenschap mag het Mix recreantenteam van Tonnax deelnamen aan het NK. Foto: PR. 

Tornax Mix recreantenteam Regiokampioen Oost – Nederland

Sport Ruurlo

RUURLO – Het mix recreantenteam van volleybalvereniging Tornax veroverde zaterdag 13 mei na een enerverend toernooi het kampioenschap van Oost Nederland. Vooraf had het team als doel om een ticket te bemachtigen voor het Nederlands kampioenschap op 3 juni in Utrecht.

De eerste twee wedstrijden tegen Dronten en Enschede werden winnend afgesloten. Na het verlies van de derde wedstrijd tegen Bovo uit Aalten was het er op of eronder bij de laatste wedstrijd tegen Zeewolde. Het gedegen spel werd weer opgepakt met goede serves, passes en aanvallen. Uiteindelijk net genoeg voor het kampioenschap van Oost Nederland en om 3 juni naar het NK te kunnen in Utrecht.

Het mix recreantenteam van Tornax heeft nog plek voor spelers. Wie het leuk lijkt om recreatief en fanatiek te trainen en per jaar een aantal toernooien te spelen kan zich aanmelden op de website van Tornax, bij een van de spelers of gewoon op woensdagavond langskomen in sporthal ‘t Rikkenhage in Ruurlo, waar het team traint. Het mix recreantenteam bestaat uit Leendert Koertse, Erik Wessels, Joke Lowik, Karin Bonsel, Marieke Diepenbroek, Irma Jansen, Andre van den Toorn, Ineke Nijen Es, Frank van Poelwijk en Gert Hans.