Kaartkampioenen Ruurlo bekend

RUURLO – Het kaartseizoen 2022-2023 van voetbalvereniging Ruurlo zit er weer op. Bij het kruisjassen was bij de start van de laatste kaartavond ven het seizoen wel duidelijk wie de kampioen zou worden: het duo L. en J. Visschers. Plaats twee was ook al bekend, het paar B. te Winkel – F. Spekschoor. Echter om plaats drie werd nog hevig gestreden, alle overige koppels konden daar nog aanspraak op maken. Uiteindelijk gingen Hanna en Willem Schutte er met deze podiumplek vandoor.

Bij de eerste divisie klaverjassen leken de kaarten al geschud te zijn; Jeanet Bentsink en André van de Toorn zouden er met de eerste plaats vandoor gaan. Zij hadden al een ruime voorsprong op de overige deelnemers en hadden de promotie al afgedwongen. Om de andere twee promotieplaatsen werd deze avond nog hevig gestreden. Het koppel André en Jan Meulenveld konden het deze avond net niet bolwerken en kukelden uit de top-drie. De paren die wel promoveren zijn Henk Stegeman en Herman Uenk op plaats twee en Remco Bluemers en Remco Lusink.

Tot op het laatst was het in de eredivisie spannend wie er op de eerste plaats zou eindigen. De nieuwe kampioenen Frank en Mieke Floris bleken de sterkste te zijn deze avond en troefden Jacco Dijkhuizen en Marco Krosenbrink af, die de tweede plaats voor hun rekening namen. De derde plaats werd ingenomen door de kampioenen van vorig seizoen, John Verhey en Remco Florijn.

Het seizoen 2023-2024 start op vrijdag 6 oktober oktober. Er is ruimte voor nieuwe teams voor acht gezellige kaartavonden. Hiervoor kan men per team aanmelden bij Ron Wopereis, André Meulenveld of Marcel Bos.