All-Inn Verspreidingen nieuwe verspreidorganisatie voor deze krant

BERKELLAND - Achterhoek Nieuws BV, de uitgever van deze krant stapt na het overlijden van Gertie Kremer van Kremer Verspreidingen Ruurlo over op een andere verspreidorganisatie. Met ingang van week 19 (vanaf 10 mei) gaat All-Inn Verspreidingen uit Twello de bezorging van de twee edities van Achterhoek Nieuws Berkelland (Borculo – Ruurlo en Eibergen – Neede) verzorgen.

Door Jan Hendriksen

Meer dan veertig jaar lang verzorgde Gertie Kremer voor de verspreidingen van tijdschriften, folders en weekbladen zoals Achterhoek Nieuws en voorheen Contact Ruurlo in de regio. In de beginjaren onder de naam van ‘Ha, daar is de bladenman’ en later onder de naam van Media Expresse. En daarvoor is Achterhoek Nieuws BV in al die jaren de familie Kremer zeer dankbaar. De dochters van Gertie Kremer hebben samen met All-Inn de overname van Kremer Verspreidingen Ruurlo besproken en vanaf 10 mei worden de verspreidingen van bijna alle vijftien edities van Achterhoek Nieuws BV door All-Inn Verspreidingen verzorgd. “Uitgangspunt van de overname is dat de bezorgers hun baan behouden tegen dezelfde voorwaarden als bij Kremer Verspreidingen Ruurlo”, zo laat directeur Pim Jansen van All-Inn Verspreidingen weten. Gerhard Weevers, directeur van Achterhoek Nieuws BV: “Het team van Achterhoek Nieuws, samen met de correspondenten, zet zich elke week in om interessante kranten uit te geven. We willen kwaliteit leveren van A tot Z, van de geschreven tekst tot aan de gedrukte krant op de mat. En de bezorging is de laatste belangrijke schakel van deze keten. De kwaliteit van bezorgen kunnen we met All-Inn Verspreidingen blijven handhaven.”

Bezorgers
De belangrijkste sleutel tot succes van de bezorging zijn enthousiaste bezorgers. Een baan als krantenbezorger is er voor iedereen van dertien jaar of ouder. Het voordeel van een krantenwijk is dat men in ongeveer anderhalf uur tijd een leuk centje bij kan verdienen. De looptijd bepaalt men ook nog eens zelf, mits de krant maar voor het uiterlijke bezorgmoment in de bus ligt. Op www.allinnbezorger.nl is meer informatie te vinden.